„Quad Lock“ universalus adapteris

„Quad Lock“ universalus adapteris

14,99 €

Prekė išparduota.
Dėl galimybės įsigyti šią prekę, prašome kreiptis el. paštu info@priedai.lt

Aprašymas

Details

Universalus adapteris suteikia Jums laisvę bet kokį prietaisą su plokščiu ir lygiu paviršiumi paversti sudėtine patentuotos Quad Lock sistemos dalimi!
Dėl tvirtos ir kokybiškos struktūros „Quad Lock®“ veikia ir atrodo nepriekaištingai. Minimalistinis dizainas neapkrauna telefono.

- Quad Lock universalus adapteris yra itin plonas (4.5 mm).
- Tvirtinamas prie visų Quad Lock laikiklių.
- Juodos spalvos.

Universalus adapteris Quad Lock tvirtinamas su itin tvirta 3M® VHB dvipuse lipnia juosta, kuri gali būti prilipinama prie daugumos telefonų, planšečių ir dėklų. Nors sukibimas yra labai stiprus, tačiau norėdami pašalinti lipnią juostą, tiesiog pakaitinkite ją, pavyzdžiui, plaukų džiovintuvu.

Montavimas yra paprastas: pašalinkite apsauginę lipnios juostos plėvelę ir prilipinkite adapterį prie bet kokio prietaiso ar dėklo plokščiu paviršiumi. Išbandę šią naujovę klientai džiaugiasi, jog naudoja šį universalų adapterį, tvirtindami savo Android išmaniuosius telefonus, GoPro kameras ar net savo mėgstamiausius iPhone dėklus prie Quad Lock laikiklių.

PASTABA: universalus adapteris tinka daugumai plokščių, nekorėtų paviršių. Jis neprisitvirtins prie paviršių su išlinkimais ar silikono, TPU, guminių ar kitokių sunkios tekstūros medžiagų, taip pat netinka tvirtinimui prie stiklinių paviršių.

Plačiau sužinoti apie šio adapterio funkcionalumą galite peržiūrėję žemiau pateiktą video:

Specifikacija

Papildoma informacija

Gamintojas Quad Lock
Medžiaga Plastikas
Spalva Juoda, Sidabrinė